NIKKO BASIC SET DAMES

 114,95


Alles wat je nodig hebt voor een veilige en complete training!

Bereid je optimaal voor op je kickbokstrainingen en wedstrijden met de Nikko Basic Set voor vrouwen. Deze complete set biedt alle essentiële kickboksmaterialen die je nodig hebt, met een focus op comfort, bescherming en stijl. En als extraatje ontvang je een gratis bidon! De set bestaat uit:

  • Bokshandschoenen: Voorzien van uitstekende padding en een stevige klittenbandsluiting, bieden deze handschoenen optimale bescherming en comfort tijdens trainingen en sparringen.
  • Scheenbeschermers: Essentiële bescherming voor je schenen tijdens het kick- en thaiboksen, met een comfortabele pasvorm en stevige straps voor een veilige en stabiele bevestiging.
  • Bitje: Een standaard tandbeschermer die eenvoudig op maat te maken is, beschermt je tanden en zorgt voor een veilige pasvorm tijdens het boksen.
  • Bandages: Rekbare katoenen bandages die de handen en polsen ondersteunen en beschermen, ontworpen voor een comfortabele en effectieve pasvorm.
  • Bidon: Gratis bij de set! Een praktische bidon met een lekvrije deksel om je gehydrateerd te houden tijdens je training, met een stijlvolle en sportieve uitstraling.

Met de Nikko Basic Set ben je volledig uitgerust om je kickbokstrainingen naar een hoger niveau te tillen. Krijg de bescherming, ondersteuning en stijl die je nodig hebt.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Extra informatie

Handschoen maat

10oz., 12oz., 14oz., 16oz.

Scheenbeschermers maat

M, L