NIKKO BASIC SET HEREN

 124,95


Alles wat je nodig hebt voor een veilige en complete training!

Bereid je optimaal voor op je kickbokstrainingen en wedstrijden met de Nikko Basic Set. Deze complete set bevat alle essentiële kickboksmaterialen die je nodig hebt, ontworpen voor zowel beginners als ervaren vechters. En als extraatje ontvang je een gratis bidon! De set bestaat uit:

  • Bokshandschoenen: Voorzien van goede padding en een stevige klittenbandsluiting, bieden optimale bescherming en comfort tijdens het trainen en sparren.
  • Scheenbeschermers: Essentiële bescherming voor je schenen tijdens het kick- en thaiboksen, met een comfortabele pasvorm en stevige bevestiging met straps.
  • Bitje: Een standaard tandbeschermer die je tanden beschermt en eenvoudig op maat te maken is voor een veilige pasvorm.
  • Tok: De Nikko kruisbeschermer biedt stevige bescherming met een harde plastic cup en een elastische band voor een veilige en comfortabele pasvorm.
  • Bandages: Rekbare katoenen bandages die de handen en polsen ondersteunen en beschermen tijdens je trainingen.
  • Bidon: Gratis bij de set! Een praktische bidon met een lekvrije deksel om je gehydrateerd te houden tijdens je training, met een sportieve uitstraling.

Met de Nikko Basic Set ben je volledig uitgerust om je kickbokstrainingen naar een hoger niveau te tillen. Krijg de bescherming, ondersteuning en stijl die je nodig hebt.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Extra informatie

Handschoen maat

10oz., 12oz., 14oz., 16oz., 18oz.

Scheenbeschermers maat

M, L, XL