Fighting4All kickboks seminar met wereldkampioen Andy Souwer!

  • Fighting4All kickboks seminar met wereldkampioen Andy Souwer! Geplaatst op: 18-06-2016

    Zaterdag 18 juni stond er een kickboks seminar gepland met meervoudig wereldkampioen kickboksen en tweevoudig winnaar van de K1 Max, Andy Souwer. Deze Brabantse topper in het gewicht tot 70 kg heeft 180 partijen op zijn naam staan, waarvan hij 163 heeft gewonnen. Een schitterend record waar niet veel andere personen aan kunnen tippen. Een unieke ervaring om zo’n groot kampioen bij ons op de club te mogen ontvangen!

    Andy was zaterdagmiddag speciaal naar Maassluis afgereisd voor een twee uur durende trainingssessie, om zijn geweldige kennis en ervaring te delen met de leden van Fighting4All. Binnen deze training deelde hij zijn visie omtrent kickboksen. Hierbij werden praktische kickboks oefeningen uitgevoerd, ondersteund met een goed onderbouwd theoretisch verhaal. Het enthousiasme was dan ook bij alle deelnemers goed zichtbaar, iedereen genoot van de nieuw aan te leren technieken. Er werd hard, maar sportief met elkaar getraind.

    Aan het einde van de trainingssessie was er ruimschoots de tijd om Andy de hemd van het lijf te vragen. Andy was zeer openhartig in het beantwoorden van de soms scherp gestelde vragen. Na het interview was er uitgebreid gelegenheid om met Andy op de foto te gaan of een handtekening op een handschoen of t-shirt te bemachtigen.

    Op deze manier willen wij Andy Souwer nogmaals bedanken voor de geweldig leerzame trainingsmiddag en hopen hem in te toekomst nogmaals bij ons te mogen ontvangen.

     Fighting4All